Hovedbanen Spiseri søker kjøkkenleder

Jonna Ek • 20. desember 2023
A bicycle is parked outside of a restaurant called hovedbanen spiseri

Hovedbanen har som målsetning å være en oase i hverdagen for folk flest. Hos oss er du alltid velkommen, enten du skal ta noe å drikke før toget går, spise middag før konsert, eller møte venner på lunsj.


Beliggenheten er så sentral den kan bli, rett ved siden av Norges mest trafikkerte dør som er hovedinngangen på Oslo S. Vi har mange forbipasserende, og forskjellige målgrupper besøker oss. Det har derfor vært viktig å skape et lunt og innbydende miljø, der man heller kan nyte av å følge med på storbypulsen utenfor, en å bli stresset av den.  

Hovedbanen Spiseri er en gastropub. Begrepet betyr opprinnelig «en pub som serverer mat». Baren er derfor ekstra viktig for oss. Vår daglig leder, Malin, har lang erfaring innen bar og brenner ekstra mye for øl. Vi anbefaler og veileder gjerne våre gjester til riktig smak, og har et ønske om å være en møteplass der gjester kommer innom og tar seg noe å drikke og en bit mat i baren, før de skal videre.

I 2024 tar vi enda et steg i utviklingen av restauranten, da vi erstatter vårt chambree separee med tre dartboards. Vi skaper altså en avdeling for spill, der man også kan ta seg noe å drikke. Dette ligger adskilt fra restauranten, og begge avdelinger vil enkelt kunne være åpne samtidig.

Nå ser vi etter en kjøkkenleder som ønsker å videreutvikle konseptet i kjøkkenet
Klikk videre for å lese mer om stillingen


Annonse Les mer om våre serveringssteder!

Les mer

Annet aktuelt

27. november 2025
Restaurantgrupperingen Akershusgruppen kjøper det Stavangerbaserte selskapet Matboden Rogaland AS. Dermed får ærverdige Fisketorget Stavanger, ILO og Seid nye eiere. Tidligere landslagskokk og innehaver, Karl Erik Pallesen blir med videre og får en sentral rolle i Akershusgruppens Vestlands-satsning. – Dette føles veldig riktig – både for Matboden Rogaland AS og for meg personlig. Akershusgruppen er en restaurantgruppering som tenker veldig likt som oss og som jeg er overbevist om kan dra oss frem og videre inn i fremtiden, sier Karl Erik Pallesen. Matboden Rogaland AS eies i dag av Stein Erik Alvestad, Carl Erik Aadnøy, Lars Olav Hetland, og Karl Erik Pallesen - som alle eier 25 prosent hver. Selskapet, som blant annet eier Fisketorget Stavanger og Matboden K8, har 135 ansatte og driver i tillegg til flere restauranter også catering og kantinedrift i Stavanger-regionen.
En hånd som holder et glass rødvin ved et bord med en meny og vannglass.
14. november 2025
Lær hvordan du lager en gøyal julequiz til julebordet. Få tips til spørsmål og planlegging, og bruk vår ferdige quiz full av julestemning.
Bakverk og desserter på et bord, inkludert ostekake, rundstykker og boller, med blomster i en vase.
29. oktober 2025
Vurderer du å arrangere et frokostmøte i Oslo? Hos Akershusgruppen hjelper vi deg med planlegging, fra valg av lokale til frokost og teknisk utstyr. Enten målet er å presentere en ny strategi, bygge nettverk eller dele kunnskap over en deilig frokost, sørger vi for at arrangementet blir vellykket. Frokost er dagens viktigste måltid, så hvorfor ikke kombinere det med et møte på jobben? På et frokostmøte i Oslo kan du nyte dagens første kaffekopp og en deilig frokost, samtidig som du får faglig påfyll sammen med kollegaene dine. Med tett oppfølging fra start til slutt, sørger vi i Akershusgruppen for at ditt frokostmøte blir vellykket.
Flere innlegg